Дебютиралият начело на Пирин (Гоце Делчев) Костадин Ангелов изрази оптимизъм, че ще успее да вдигне неврокопчани, които в момента са на незавидното 16-о място, а днес записаха седмата си поредна загуба в първенството - 0:1 от ЦСКА.

"Определено срещу ЦСКА не трябва да се изпускат толкова много положения. Аз вярвам, че късметът ще дойде, когато най-много имаме нужда от него. В света и природата има баланс, убеден съм. Надявам се, че следващата среща ще победим и ще тръгнем във възходяща линия", коментира Лаптопа след двубоя от 8-ия кръг на "А" група.

"Ако не вярвам в себе си, и на мястото в което работя, няма да бъда тук. Разбира се, че съм оптимист за спасението на Пирин (Гоце Делчев)", каза Ангелов.

"Как успях да ги мотивирам ли? Не се иска много. Момчетата, този град, имат дух. Само се иска от мен да отворя бутилката. Оптимист съм", добави младият специалист.

"Имам надежда, че това са талантливи момчета (б.р. - визира дебютиралите младоци Даниел Васев и Серафим Михайлов), въпреки че не съм доволен от начина, по който се включиха днес, но има време", каза още Лаптопа, който след като изгледа повторение от ситуацията с дузпата за "червените" каза, че тя е била правилно отсъдена от съдия Вихрен Манев, тъй като Антон Киров играе с ръка.