Точката срещу ЦСКА успокои Пирин и треньорът Костадин Ангелов го удари на шеги. Наставникът се пошегува, че прокуратурата трябва да започне разследване за "черно тото" срещу един от най-добрите играчи на "орлетата" Иван Цветков.

"Не пропуска да вкарва, когато коефициентите са най-високи, нека го арестуват", пошегува се треньорът, известен с прякора Лаптопа.

Ангелов говори и за предстоящия последен домакински двубой на Пирин - утре от 18:00 часа срещу Черноморец.

"Реално почти си свършихме задачата. Надявам се да няма успокоение в някои от футболистите. Запознат съм с играта на Черноморец и мога смело да кажа, че играят силно навън. Ще дойдат в Благоевград да затвърдят това впечатление", коментира Ангелов.

Треньорът каза, че в утрешния мач "орлетата" се нуждаят поне от точка, за да избегнат баража.

"За да отиде Пирин на бараж, Видима-Раковски трябва да победи Берое, а след това и Пирин, в последния кръг в Севлиево, което е трудно постижимо", каза още треньорът Костадин Ангелов.

Той вярва, че неговият тим дори може да завърши сезона с 32 точки - толкова, колкото има в момента Славия.

Преди мача с Черноморец с проблеми в състава на Пирин са голмайсторът Иван Цветков, Антон Костадинов и Димитър Илиев, но се очаква и тримата да са на линия за двубоя. Билетите за феновете на домакините остават 3 лева, а за гостите, макар да не се очакват фенове от Бургас, са 7 лева. /БЛИЦ