Треньорът на Пирин Костадин Ангелов се оплака, че в клуба цари пълен хаос. Известният с прякора Лаптопа специалист информира, че все още не е вземал заплата. Утре от 14:30 часа "орлетата" приемат Видима-Раковски в мач от 15-ия кръг на "А" група.

"Все още не съм взимал заплата. Този отбор не е същият, който беше преди една година. Няма четирима човека. Тия тука се карат в клуба, не знаят кой е шеф. Едните крадат, другите крадат, взаимно се обвиняват. Пълен хаос е в Пирин", заяви явно огорченият Костадин Ангелов.

"Аз се опитвам да дам всичко от себе си, вътре в съблекалнята, за да може момчетата да са обединени и мисля, че се справям. Тук завършихме наравно с Локомотив (Пд). Всички казаха, че това е разочарование. После обаче Локо биха Левски. Нека си гледаме нивото", коментира Ангелов.

Лаптопа добави, че не трябва да бъдат спирани футболистите, който решат да разтрогнат на Арбитража по вина на клуба. Той обаче държи тези играчи, които са в момента, да останат и през зимата да бъдат привлечени още няколко нови попълнения. Ангелов смята, че може да направи така, че Пирин да запази мястото си в "А" група.

За утрешния мач срещу прекия конкурент Видима-Раковски той няма да може да разчита на контузените Георги Георгиев и Иван Михов. В групата няма да попадне и Виктор Петаков, който вчера вкара 2 гола за победата на юношите до 19 години, тъй като е с нарушена подготовка заради постоянните контузии.

"Видима-Раковски е добре познат отбор за мен. Той е един от тимовете, който играе дефанзивно. Срещу такъв тип футбол не се представяме добре на този етап. Така че не бива да подценяваме този мач. Прекарах едни от най-хубавите си години в Севлиево, но за съжаление в работата сантименти няма", каза още Костадин Ангелов. /БЛИЦ