Видима-Раковски ще направи петдневен лагер в Кресна през новата седмица. Отборът ще отпътува от Севлиево във вторник и ще се завърне в събота. Предварителните планове бяха футболистите на Костадин Ангелов да се подготвят изцяло в домашна обстановка, но тежката зимна обстановка и невъзможността да се водят нормални тренировки наложиха промяната.

По време на краткия лагер, Видима ще изиграе три контролни срещи. Треньорът Костадин Ангелов вече е договорил във вторник севлиевският тим да срещне бившия му отбор Пирин (Благоевград), на който той беше наставник през миналата година. В четвъртък съперник за спаринга ще бъде Пирин (Гоце Делчев), а преди отпътуването за Севлиево - в събота, най-вероятно Видима ще срещне отново благоевградския Пирин. Севлиевският отбор ще отседне в хотелски комплекс "Бриони" в град Кресна.

След вчерашната победа с 3:0 над Етър в контролата в Ловеч стана ясно, че на лагера с Видима ще тръгне защитникът Георги Иванов–Гонзо, който беше на проби, но вече подписа договор с клуба от Севлиево. До началото на зимната подготовка играчът носи екипа на Монтана. Другият футболист, който беше тестван през изминалата седмица от Костадин Ангелов – Никола Минков, е освободен от тима.