Видима-Раковски остана без нападатели преди гостуването на Черноморец, което поставя пред сериозни затруднения треньорът Костадин Ангелов при сглобяването на състава. Мачът от 5-ия кръг на "А" група е днес от 19:00 часа на стадион "Лазур".

Георги Какалов и Атанас Иванов са контузени, а Веселин Стойков е болен. Първите двама не бяха включени в групата, а Стойков все пак отпътува с отбора към Бургас, но е по-вероятно да не играе, за да не се рискува здравето му.

Още един футболист попадна сред 18-те, въпреки че не е напълно готов да се върне в игра. Става въпрос за Венцислав Бенгюзов, който доскоро лекуваше травма. Халфът, който е преотстъпен от Литекс, все още се възстановява, но ще влезе в групата за мача. Ако Костадин Ангелов все пак реши да го ползва, то това ще бъде официалният дебют на Бенгюзов за Видима-Раковски. Младежкият национал пропусна досегашните срещи по различни причини – първия кръг заради наказание, втория заради забрана от страна на Литекс, а следващите заради травма. Възможно е още един футболист да изиграе първи мач за тима от Севлиево в това първенство - преотстъпеният преди десетина дни от Славия Иван Тодоров. На него няма да му бъде нужно време за адаптация, тъй като до преди 2 години носеше екипа на Видима.

"Имаме сериозни проблеми в атака и на практика сме без нападатели, но въпреки това ще се стремим да се представим достойно и да се противопоставим на съперника", коментира ситуацията около тима Костадин Ангелов.

"Не броя мачовете на важни и по-малко важни и в момента не мисля за домакинството с прекия ни конкурент Калиакра. За мен всеки предстоящ мач е най-важен, така че сме се съсредоточили към гостуването на Черноморец", каза още Лаптопа. /БЛИЦ