Треньорът на Пирин (Благоевград) Костадин Ангелов бе много щастлив след победата с 2:1 над Локомотив (Пловдив) на "Лаута". Сензационният успех класира "орлетата" на 1/2-финалите за Купата на България, въпреки че "смърфовете" бяха считани за суперфаворит преди сблъсъка.

""Рискувахме и спечелихме. Когато резултатът бе 1:0 за Локомотив, вкарах още един нападател. Така рискувах, но в крайна сметка спечелихме много ценен успех. Много важна победа за нас и от психологическо естество", каза Ангелов.

"Досега бяхме в много тежка обстановка. Беше време да се отпушим. Не си правим сметки, че ще спечелим Купата. Просто искаме да играем по-добре с всеки изминал мач. До известна степен тази победа ще ни помогне и за мачовете за първенство, но трябва да останем здраво стъпили на земята", продължи спецът.

"Питайте господин Наков за премии. Аз не отговарям за тези неща. Доказахме, че Пирин не играе за пари. Господин Бонев беше много сигурен, че те ще вземат Купата и самочувствието им се оказа в наша полза", каза още доволният Костадин Ангелов, известен с прякора Лаптопа. /БЛИЦ