Опитният бранител на Дебрецен Ласло Боднар е категоричен, че никой в лагера на унгарския първенец не отписва Левски преди реванша от плейофите за влизане в Шампионската лига. Двубоят е тази вечер от 21,45 часа на стадион "Ференц Пушкаш", а домакините имат аванс от 2:1 след първия мач в София.

"Дебрецен е добър отбор и не случайно победихме в София. Още е рано да мислим за Шампионската лига, защото Левски е много добър отбор и би било глупаво да отписваме българите. Никой дори не мисли за групите и за евентуалните съперници там. Дори да бяхме победили с 3:0, те пак щяха да имат шансове. Естествено успеха ни дава повече спокойствие, но не трябва да се отпускаме", заяви Боднар.

Той реализира първия гол в София с мощен удар от 35 метра още в 12-ата минута на мача. "Беше много важно да изненадаме българите в началото. Получи се с този ранен гол. Едва ли можех да ритна топката по-силно. Много съм доволен, че от тази дистанция намерих горния ъгъл. Получи се страхотно", каза звездата на унгарците.

"Това, че имаме аванс няма да промени тактиката ни. Ще излезем на терена с мисълта да атакуваме и да победим, все едно, че двубоите сега започват. Естествено трябва да бъдем много внимателни и в защита, за да не се обърнат нещата", допълни той./БЛИЦ