Двамата се втурнаха в борба за една топка още в началото на мача, след което Лазаров се контузи тежко и старши треньорът на "армейците" Димитър Пенев го замени принудително. Днес Лазаров призна, че ще претърпи операция в четвъртък, като интервенцията ще бъде извършена от доктор Тони Георгиев.

„Той е най-добрият в България. Говорих и с Мето Деянов, който претърпя три подобни операции. Той също ми препоръча Тони Георгиев. Успокоих се след направените изследвания, които показаха, че няма нужда от операция на кръстната връзка. Надявам се да не пропусна много", заяви Лазаров в интервю за Гонг.  "Усещам подкрепата на шефовете в ЦСКА. Вчера даже се видях с Димитър Пенев, който каза, че ме очаква скоро в строя. Много хора и колеги ми се обадиха, за което им благодаря”, добави още Здравко Лазаров.

"Не се сърдя на Манолев. Той ме контузи без да иска. Момчето се хлъзна и падна на опорния ми крак. Ние сме приятели от националния отбор. Манолев ми се обади веднага след мача и ми се извини. Казах му, че няма нужда. Стана неволно, няма никакъв проблем. Не съм притеснен. Ще се върна даже по-силен от преди”, оптимист е за скорошното си завръщане в игра с червения екип Лазаров. /БЛИЦ