Звездата на Лудогорец Марселиньо вероятно ще бъде продаден в близките дни, съобщи мениджърът Лъчезар Танев. Бразилецът иска да играе навън и да продължи кариерата си в по-голям клуб, а оферти към него не липсват.

„Марселиньо иска да играе навън, извън границите на България и работя с един клуб по въпроса. Това е повече от естествено. Интерес към него има още от самото му пристигане в Разград. До седмица ще знам възможен ли е трансферът или не, както и всички подробности около осъществяването му. Иначе знаете, че наскоро се видях с Петев, за да ми каже как се справят момчетата. Бях на някои от тренировките и останах доволен от видяното.

Интригата за първото място в родното първенство е именно между споменатия Лудогорец и “Левски”. Литекс също ще се представи добре. В ЦСКА всичко е възможно, а се надявам и че със Стоилов, “Ботев” (Пловдив) ще демонстрира високо ниво.

Със сигурност ще има уговорени мачове и през втория полусезон. Не можем да избягаме от действителността ни“, заяви Танев пред БТВ.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ