Футболният агент Лъчезар Танев даде интервю за колегите от "Дарик", в което говори по актуални теми в родния шампионат. Той коментира последните трансфери на Лудогорец, ЦСКА и Левски. Танев разкри, че е помогнал за сделката между Левски и Фиорентина за младия вратар Иван Андонов.

"Това, че ЦСКА и Лудогорец желаят да подсилват отборите си е добре. Естествено, накрая на сезона ще се види дали са били удачни трансфери. Желанието е поздравително. Лудогорец беше много близко до двама нападатели в Испания, сделките до тази момент не са затворени.

В ЦСКА имам по-малка представа. Със сигурност вдигнаха нивото и ни очаква интересен пролетен дял от сезона. За Вальо Антов това е един много добър шанс. Ако той вдигне динамиката на игра, има голям шанс да остане там, защото е много интелигентен играч при вземането на решения на терена. Чете играта, усеща ситуацията.

Мога да кажа, че ние като офиси тук в София сме доволни, защото имахме работа въпреки кризата. Един играч, който представлявахме в последния момент премина в Елче от Тотнъм. Един добър футболист от Дортмунд пък замина за Уотфорд. Съдействах за Иван Андонов да се постигне споразумение между Левски и Фиорентина.

Пламен Пейчев има младо и талантливо момче в този бизнес, който предлага млади футболисти в Италия, така че съвместно с него направихме сделката. Ако това момче се развива, Левски ще има сериозни постъпления. Мисля, че имахме достатъчно работа. Аз се надявам Левски с ограничените възможности, които има, да подобри нивото и да виждаме повече победи при тях".