Футболният мениджър Лъчезар Танев обяви, че Любослав Пенев е точният избор за треньор на ЦСКА.

„Предполагам, че многото промени на треньорския пост не се отразяват добре върху отбора. Не съм навътре в кухнята на клуба, но вероятно и шефовете го виждат и разбират. Не е лесно да намериш човек, на когото да имаш доверие, за да поеме ЦСКА. Аз продължавам да твърдя, че Любо Пенев има място в тима и може да му се гласува доверие. Той е сериозен и дисциплиниран човек. Да, има си своите странности, но това е привично за всеки. При последното му напускане не биваше да се стига до полемики и да се говори през медиите. ЦСКА е велик клуб, в който всичко трябва да се решава в съблекалнята, да не излизат взаимоотношенията публично. Трябва да се пази имиджът и репутацията на клуба”, заяви Танев във втората част от интервюто си пред Йордан Георгиев от Канал 3.

Агентът похвали Васил Божков и братя Ганеви за стабилизирането на Левски: „Те осигуриха добър бюджет. Васил го познавам от много години. Човек прагматик, който никога не се е месил в спортните въпроси. Имат свобода, тръгнаха добре с начина на работа. Амбициите са на лице.”

“Лъха на стабилност и увереност в Левски, в това число и на треньора, върви се по правилен път”, каза още Танев.

"Сините ще направят големия скок другия сезон. Мисля, че Левски показва сравнително добра игра и желание да се конкурират за титлата, въпреки че Лудогорец е напред, а и има опитни играчи. Левски похарчи много, за да окомплектова състава през лятото ", добави мениджърът.