Почетният президент на Сливен Йордан Лечков отново нападна ЦСКА за парите, които “армейците“ дължат на “воеводите“. Този път Данчо беше категоричен, че ако до понеделник “червените” не преведат 650 хиляди лева, напуска БФС. Лечков заплаши, че “червените“ може и да не успеят да картотекират новите попълнения за “А“ група, а също така за пореден път намекна за отнемане на лиценза на клуба от Борисовата градина, макар той вече да беше публично представен.

“Днес изтича срокът да ни се изплатят. Нямаме нищо против да преведат задълженията директно на НАП. Вече цяла година ни мотаят. Дължат ни около 650 хиляди лева с всички адвокатски такси и т.н. Досега сме правили компромиси с ЦСКА, но компромисите трябва да са дотук“, започна Лечков, който даде пресконференция по случай Балканиадата в Сливен.

“Всеки ден по медиите гледам, че идват бразилци, румънци, не знам си какви. Задължени са към целия свят, а продължават да лъжат и мамят. Аз съм решил, ако не ни платят, в понеделник напускам Изпълкома на БФС. В понеделник ще е ясно всичко, дали са превели пари или не. Дадохме толеранс на ЦСКА. Пратихме им писмо. Ако не се издължат, трябва да не им се даде лиценз за българското първенство. Може да не им дадем жълти карти на тези, които искат да продават, а може и да не картотекираме новите“, продължи почетният президент на Сливен.

„Какво като са голям клуб? Затриха Мездра, затриха Пирин... ние дължим да получим нашето. Ние сме сериозен клуб“, завърши Йордан Лечков./БЛИЦ