Президентът на Сливен Йордан Лечков заяви, че е доволен от представянето на футболистите през сезона. Тимът зае 12-о място в крайното класиране.

„Нашият отбор се справи не толкова зле през първия полусезон. Аз съм изключително доволен от представянето на отбора. Доброто представяне не се хареса на много хора и това повлия на футболистите психически. Някои си помислиха, че са много големи футболисти и затова имахме лош втори полусезон” каза Лечков на пресконференция.

„Засега изглежда, че ще се разделим с четири-пет основни футболисти, това е хубаво, след като искат толкова много наши момчета, значи сме работили правилно. През сезон 2009/2010 се надявам да направим също добро представяне. На третата година ще атакуваме, да не ги плашим много хората. 2010/2011 е друга бира. Сега ако кажем, дай ще ставаме шампиони, те ще се уплашат”, добави президентът на Сливен.

„Футболната общественост ни връчи награда за феърплей, това за мен е повече от шампионска титла. Това показва, че ние играем честно, точно, без уговорки и без продадени мачове. Докато аз съм тук, няма да има такива мачове”, завърши Лечков. Футболистите на Сливен се събират на 28 юни./БЛИЦ