Кметът на Сливен Йордан Лечков е решил да прогони феновете от стадион "Хаджи Димитър". Причината е поведението на привържениците в последния мач с Нефтохимик, който "войводите" спечелиха с 1:0.

Футболните запалянковци под Сините камъни не останаха никак доволни, въпреки победата, дошла след гол на Хюсеин Филипов в 83-ата минута.

Присъстващи на стадиона разказаха за БЛИЦ как през целия мач от трибуните са изразявали недоволството си срещу Лечков. Още преди почивката близо 2-те хиляди фенове на Сливен скандирали: "К`ъв е Лечков в този град?", след което отговорът бил: "Мръсен, долен п**ераст!"

"Лечков не спираше да се черви, но въпреки това нагло седеше на мястото си и така и не си тръгваше от стадиона", коментира присъствал на двубоя от 5-ия кръг на Източната "Б" група.

Заради поведението на публиката кметът е решил значително да завиши цените на билетите, за да може да прогони феновете от домакинските мачове на отбора си. "Войводите" приемат Несебър в по-следващия кръг (на 24 септември), когато се очаква пропускът за двубоя да е поне 5 лева, а не какво беше досега - 3 лв.