Президентът на Сливен Йордан Лечков остана доволен от играта на тима след загубата с 1:3 от ЦСКА. Бившият национал обаче бе категоричен, че е имало дузпа в полза на Сливен в края на първото полувреме.

“Първото полувреме имахме положения, изпуснахме ги. Имаше дузпа, но съдията не я даде. Няма да ги коментираме тези неща, но реферите да не стават нагли и да ни ощетяват. Имаше и удар с глава срещу наш играч. Реферът е на терена и той решава”, каза Лечков.

“Нашият отбор е млад, играха 18-19 годишни момчета. Това ни е нивото. Щом можем да надиграваме ЦСКА, значи сме на прав път”, допълни президентът. На въпрос, че е бил видян заедно с Емил Костадинов на полувремето, Лечков отговори: “Това не са сериозни неща. Като видя Костадинов, да се обръщам на другата страна ли?”

“Доволен съм от играта на момчетата, но жалко, че не побеждават. Даваме доста средства, но когато играчите чакат премии и заплати, а са ощетени, няма как да стане. ЦСКА все още не са платили. Те на практика играят с нашите пари и футболисти. Нашият вратар вади положения. Това е неправда, но това са наши отношения”, завърши Лечков”./БЛИЦ