ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Бившият кмет на Сливен Йордан Лечков изригна, позволявайки си да кълне и да желае смърт. Футболната легенда сподели, че не се притеснява от делата, които се водят срещу него. Вицепрезидентът на БФС също така се определи като "добро момче".

"Не се притеснявам от нищо. Когато имам позиции, си ги отстоявам. Човек си идва с предназначение на този свят. Нямам причина да съм недоволен от това, което съдбата ми е отредила", каза пред btv Йордан Лечков.

Бившият кмет на Сливен взе и отношение по делата, които се водят срещу него.

"Ще ми позволите да се пошегувам. Да не е жив този, който ми е пожелал място в килия! Сливенските клетви хващат...", кълне Лечков.

"Законът е закон и трябва да се спазва. Кметовете в България са най-неоправдани. Нямат бухалки, нямат пистолети. Те са изтривалките на ежедневието. Не бих казал, че политиката развращава. За осем години не съм получавал заплата, карал съм собствената си кола. Смятам, че съм бил полезен на града си", добави бившият кмет на Сливен.

"Иначе аз не съм имал претенциите да бъда добро момче, но смятам, че съм такъв за семейството си. Който има проблем, има проблем със себе си", каза още Лечков.