Сливен от следващия сезон ще играе в "Б" група. От сигурни източници БЛИЦ разбра, че Йордан Лечков казал на футболистите, който иска да си ходи, тъй като през пролетта ще се залага изцяло на юноши.

Кметът на Сливен обявил целта - изпадане от "А" група, което изумило играчите. Причината е, че Лечков повече не можел да издържа клуба в елита. Както е известно, футболистите не получават пари, а героят от САЩ`94 дължи на някои дори по 8 заплати.

Сливен вчера напусна Дуци Симонович, а днес го последваха Адриано Миранда и Давид Лазари. Единствено БЛИЦ ви информира, че двамата бразилци ще съдят Лечков заради неизплатените заплати.

Под Сините камъни упорито се говори, че Филип Филипов сменя Дуци. Пред БЛИЦ обаче Фичо отрече и сподели, че не е преговарял с никой от ръководството на "войводите".

През есенния полусезон Сливен успя да спечели едва 10 точки и заема предпоследното 15-о място в "А" група. Тимът се завърна в елита през 2008/09, когато завърши на 12-ата позиция. През сезон 2009/10 "войводите" бяха 13-и. /БЛИЦ