Преди малко повече от година ЦСКА обяви, че Йордан Лечков ще защитава интересите на клуба в Изпълкома. Оттогава насетне повече за сътрудничеството между Лечков и "армейците" не се чу. В последните седмици настъпиха тежки времена за ЦСКА и лицензът на „червените” е под голяма въпросителна. Вицепрезидентът на БФС обаче заяви, че няма как да помогне на клуба.

"Аз защитавам интересите на клуба, когато има такива интереси и когато съм потърсен за съдействие. Досега не са ми звънели от ЦСКА. Лично не мога да помогна с лиценза. Има си комисия, тя решава какво да се прави. Не ми е във възможностите да се намеся и да им кажа: "Дайте лиценз на ЦСКА", заяви Лечков пред „Тема Спорт”.

Той коментира и ситуацията около неговия племенник Иван Стоянов, оказал се единственият футболист на армейците, който не получи заплата в началото на тази седмица, когато останалите играчи взеха месечните си възнаграждения.

"Щом се пише такова нещо в медиите, значи е вярно. Но не мога нищо повече да кажа по темата", лаконичен бе бившият кмет на Сливен.

КОЙ ДА ВЗЕМЕ ВЛАСТТА В ЦСКА? - ТУК