Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков е песимистично настроен преди гостуването на България на Англия. На 3 септември от 22:00 часа "трикольорите" излизат на "Уембли" в първи мач от евроквалификациите.

"Не мога да се ангажирам с прогноза. Бербатов ще липсва. Няма кой да го замени. Той е фигура, която няма как да бъде заменена на този етап. Но мисля, че в ситуацията се подхожда правилно - с колективния, така наречения колективен български дух, дай Боже, да се реализира по-добре така, както на всички нас ни се иска. Така че на колективната играя трябва да се разчита", заяви Лечков.

Героят от САЩ`94 похвали играта на националите в контролата с Русия, загубена с 0:1. "Играха добре момчетата, като за приятелски мач. Русия не са отбор, който трябва да се подценява. В момента са първите мачове в първенствата, а при тях е стартирало. Резултатът не е важен в тази ситуация", коментира още Лечков.

Кметът на Сливен обаче не отговори на нападките от вчера на Христо Бонев. Зума нападна героите от САЩ`94, заявявайки, че след мача с Англия в Лондон те ще се приберат по къщите и никой няма да се страхува от тях. /БЛИЦ