Кметът на Сливен и президент на местния футболен клуб Йордан Лечков потвърди, че играчите на тима му не са получавали заплати от няколко месеца. Дни преди срещата с ЦСКА (2:4) от щаба на "войводите" проплакаха пред БЛИЦ, че не вземат заплати и поради тази причина няма да се напрягат срещу "армейците".

"Пари и на нас ни дължат, и ние имаме забавяне. ЦСКА още не са се издължили за трансферите на четиримата ни футболисти (б.р. - Иван Стоянов, Коста Янев, Костадин Стоянов и Здравко Чавдаров)", заяви Лечков на обичайната си пресконференция всеки понеделник под Сините камъни.

"Ние също имаме забавяне на пари към футболистите. Това е реалното състояние за момента. Лично разочарование имам като цялостно развитие на футбола в страната. Играе се много слабо. Най-лесно е да кажа, че се отказвам от футбола, но ние като отбор все пак сме тръгнали от окръжната група, за да игаем днес в елита. Вървим по възходяща линия и съм сигурен, че един ден ще си намерим мястото, което ни се полага в "А" група", коментира още Йордан Лечков. /БЛИЦ