Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

ЦСКА ще приеме Локомотив (Пловдив) в Сливен от 18:00 часа в събота. Това съобщи Йордан Лечков, който се похвали, че от ръководството на "армейците" тази сутрин са му превели сумата за наема на стадион "Хаджи Димитър". Вицепрезидентът на БФС вчера категорично обяви, че ще позволи на "червените" и "смърфовете" да играят под Сините камъни, когато първо получи парите.

"Изпълниха условието ми. Казаха, че са превели сумата, така че ще играят тук. Аз няма как да се разбера с това ръководство на ЦСКА. С тях не може да се работи. Но щом са превели парите, нека заповядат. Да се оправят с организацията и да приемат Локомотив (Пловдив)", заяви Йордан Лечков пред БЛИЦ.

"Предоставям им страхотен стадион, теренът е перфектен. Ще стискам палци на ЦСКА в събота. Да играят, дано направят хубав мач", добави бившият кмет на Сливен.

До варианта ЦСКА да приеме Локо (Пд) под Сините камъни се стигна, след като вчера ръководството на Етър отказа да предостави на "армейците" стадион "Ивайло". Както е известно, "червените" са наказани с лишаване от домакинство заради ексцесии на феновете в Ловеч в първия кръг - загубата с 0:1 от Литекс.

Ако до 12 часа днес ЦСКА не беше заявил стадион "Хаджи Димитър" в БФС, Спортно-техническата комисия щеше да присъди служебна загуба за "армейците" с 0:3.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ