“Да, потвърждавам новината. Както се казва, този път сте уцелили в “десетката” – информацията ви е вярна. Синът ми наистина беше хванат да кара колата пиян. Какво повече да коментирам. Има си закони и те трябва да се спазват от всички. Без значение дали са синове на този или онзи”, коментира пред “ШОУ” Йордан Лечков случая със сина му Лъчезар, който бе спипан да шофира с 1,28 промила в кръвта.
 
“Аз му се накарах здравата и той ми обеща, че няма да се повтаря. Смятам, че Лъчо ще осъзнае грешката си. В никакъв случай не искам моето дете да върви по тези грешни стъпки. Някои оправдават постъпката му с младостта. Щом обаче си станал шофьор, трябва да знаеш, че в нетрезво състояние не може да се кара автомобил. И колкото по-рано разбереш това, толкова по-добре. Лъчезар е вече пълнолетно момче. Всички на тази възраст сме бъркали и сме правили гафове, важното е те да не бъдат много и да не се повтарят”, добави бившият национал.
 
Екшънът с Лъчезар Лечков е описан подробно в най-новия брой на “ШОУ”, който вече е на пазара. Някои плагиати от електронни медии публикуваха материала, включително и изказването на бащата, без да цитират вестника на народа.