Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков обяви, че не е доволен от играта, която България демонстрира срещу Казахстан въпреки победата с 2:1.

“Въпреки резултата играта не бе добра, според моето виждане и разбиране. Треньорите трябва да обяснят по-детайлно извлечените ползи и негативи от мача. Това, което зависи от нас като ръководство, сме го осигурили. Всичко е наред”, каза Лечков.

На въпрос за евентуални следващи проверки, Лечков отговори: “Ако играем добре, ще ни търсят като партньор. Засега няма такива желаещи. Има време. Дано! Ще е добре, ако има още една или две контроли, когато има свободни дати. С оглед, че нашето първенство приключва малко по-рано, те искат да играят юни месец. За нас е малко късничко.”

Вицепрезидентът на БФС коментира и думите си от вчера, че не е видял настроение в играта на отбора: “От наша страна има настроение да гледаме мачове. От друга страна пожелах на момчетата много настроение и желание да играят. А за националния отбор трябва да го правят с още по-голямо старание.”