Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков атакува Димитър Бербатов при гостуването си в bTV тази сутрин. Както е известно, след изненадващото завръщане на Борислав Михайлов беше отменен извънредният конгрес за избор на президент на футболната ни централа. Един от кандидатите за поста е Бербатов, като той обяви старта на кампанията си 24 часа преди оттеглянето на оставката от страна на легендарния вратар.

"Чисто стечение на обстоятелствата. Ако сега имаше конгрес, нямаше да бъде валиден. Моля ви, когато казвам нещата, да ги следите, да ги проследявате. И ще видите от първия ден какво съм казал", обърна се Лечков към водещите.

"Пожелавам успех на Бербатов, млади хора са, бъдещето е пред тях. Нищо лошо няма да кажа. Само бих ги попитал в коя църква първо се прекръстиха?. При кого ходиха за подкрепа, защото аз знам? И няма нищо лошо. Какъв административен опит имат", подчерта Лечков. 

Йордан Лечков хвърли голяма бомба, разкри страшни неща

Водещите настоятелно го питаха при кого Бербатов е ходил за подкрепа, но Лечков отказа да каже това, което твърди, че знае - "Ходили са при различни хора за подкрепа. Нека те да кажат". 

"Когато някой иска нещо, трябва да излезе с програма. През тези 558 дни се изредиха толкова много имена за кандидати. Повечето хора са от бившия Изпълком или от сегашния. Намираме кусур на футбола, а ако погледнете кой седи от едната страна... Упрекнете ме мен в зависимост. Достатъчно неща казах. Нищо не подозирам, аз съм наясно. От първия ден казвам, че президентът се казва Борислав Михайлов. Всичко друго са врели-некипели", добави Лечков.