Кметът на Сливен и президент на местния футболен клуб Йордан Лечков заяви, че "войводите" са изпълнили целта - оставане в "А" група.

"Имаме толкова точки, колкото и миналата година. Ако бяхме си спечелили и домакинските мачове, щяхме да сме доста напред в класирането. Пропуснахме си шанса, но пък натрупахме опит. Първенството още не е свършило. Може в последния кръг да изненадаме и Левски", заяви Лечков.

"Ще стабилизираме и финансовото си положение, а ако ЦСКА ни изплати дължимото, ще си покрием всички задължения", поясни още Лечков.

Героят от САЩ`94 не пропусна отново да нападне Венци Стефанов. Както е известно, двамата постоянно водят конфликт в медийното пространство.

"Свикнал съм да си гледам в своя двор. В близките години другите ще имат финансови проблеми, но не и ние. Може и на Чичо Венци да поемем някое финансиране. Какво да говорим за човек, който нарича топката таралеж. Не се знае кога може да стигне Сливен като организация. На мач ние имаме толкова публика, колкото той има за 2-3 години. Славия винаги са били кръводарители. Има си комисии обаче, които да разследват", заяви Лечков, обявявайки, че на футболистите на Пирин е била обещана премия от 5000 лева да бият тима му, но не назова от кого. /БЛИЦ