Черно море е готов да победи "Левски" в предстоящия финал за Купата на България на 28 май. Снощи за битката за трофея се класира "Левски" след победа с 1:0 над Лудогорец.
 
"Шансовете във фи­нала са 50 на 50. Колко­то са за едните, тол­кова са и за другите. Надявам се съдийство­то да е перфектно. Дано всичко да се ре­ши на терена и да ста­не чудесен празник. Черно море е напълно готов да вдигне тро­фея, като гледам как­ви игри прави напоследък. Взе качествени попълнения, има от­лични състезатели в момента. Дано да ня­ма контузени в дните до мача. Не виждам каква пречка може да има пред отбора, за да се пребори за купата", заяви Марев пред "Тема Спорт".
 
Той бе категоричен, че Черно море не отстъпва игрово на съперника си във фина­ла.
 
"В тима има ред и дисциплина, а Никола Спасов владее прекрас­но нещата. Наред с прагматизма и печеле­нето на точки се иг­рае и хубав футбол, привържениците за­почнаха да се връщат по трибуните. Затова смятам, че вече е дошло времето за пър­ви трофей. В последни­те години загубихме два финала. По мое време също два пъти стигнахме до финал за Купата на Съветската армия срещу Левски и ЦСКА. Затова смятам, че е крайно време трофеят да дойде във Варна", допълни легендарният бранител.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015