Легендата на Левски Емил Спасов е поредният, който нападна Емил Велев, след като и феновете отдавна са срещу настоящия треньор на "сините".

"Не мисля, че Левски взе правилното решение като назначи Емил Велев за старши треньор. С цялото ми уважение към него, но на такъв пост трябва да се назначи човек, който да има респект сред играчите. Сега обаче не трябва да бъде сменяван, защото три рокади за една година са прекалено много", каза Спасов в актуално студио "Дерби".

Голаджията на Левски 70-те и 80-те години на миналия век сподели и вижданията си за Вечното дерби.

"Само името му вече е такова. В последните години не си спомням нито един качествен мач между двата отбора. Отдавам това на липсата на качествени изпълнители. За това и няма много зрители на трибуните, което очаквам да се случи и в събота. В Левски не се залага на младите. В нашия футбол базите са тотално занемарени. В този ред на мисли поздравявам ЦСКА, че залага на юноши на клуба. От План 2007 в Левски само Хичо и донякъде Балтанов успяха да се наложат, но и те не получават нужното доверие. Лъчо не е по-лош нито от Да Коща, нито от Зе Соарес. Ако аз бях треньор, нямаше да викна Зе Соарес дори при юношите, тъй като нито вкарва голове, нито подава за такива", пали се голмайсторът на "А" група за 1984 година./БЛИЦ