ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Легендата на Черно море и ЦСКА Божил Колев коментира пред БЛИЦ ситуацията в националния отбор. Той засегна и друга гореща тема, свързана с президента на БФС Борислав Михайлов и целящия се във футболната ни власт Димитър Бербатов.

„Не бива да се правят трагедии от двата мача на националите. Наскоро беше обявено, че започва подмладяване в отбора. Нужно е време и търпение. Не бива да се атакува толкова остро Младен Кръстаич. Човекът има време, за да се реваншира. Няма смисъл толкова често да се сменят треньори. Така губим всички. Но е хубаво да се ограничи бройката на чужденците. Като няма място за българите на клубно ниво, как да прогресира националният отбор?“, попита Колев.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

„Бербатов малко да намали атаките си. Направо да ги спре. То е лесно отстрани да стреляш словесно. БФС само администрира първенството. Много неща зависят от самите клубове и от президентите им.

И още нещо важно ще припомня. Борислав Михайлов направи и прави много. Години нямахме база, но ето че той издигна палат за чудо и приказ. Националите тънат в разкош благодарение на президента и на БФС. Боби заемаше изключителни важни постове в УЕФА – член на Изпълкома. Това е нещо уникално за България.

Ама нямали сме добри стадиони? Чакайте, това не зависи от Борислав Михайлов, не зависи от БФС. Зависи от държавата“, завърши Божил Колев.