Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов обвини спортния директор Дуци Симонович. Причина за гневната реакция на Паро стана допинг скандала на “Армията” в последните няколко дни, както и проблемите в клуба след идването на сърбина.

“Цялата тази работа с допинга намирисва сериозно. Докторът каза в прав текст, че и друг освен него има вина. Кой е този друг? Всичко сочи към Дуци Симонович. Моето мнение е, че с неговото идване започнаха всички проблеми в ЦСКА тази година. Според мен е замесен в тази глупава история. Разбирам да са взимали нещо, ако играят на полуфинал в ШЛ или Лига Европа, но срещу Лудогорец… Ако има шефове на място в ЦСКА, трябва да бият шута на Симонович на минутата. Той няма никакво място в този клуб. Много са ми смешни тези обяснения, че докторът се е заблудил какво е дал. Лекарят се прави на дръж ми шапката, но сигурно са му обещали нещо. Някои неща са съшити с бели конци", каза Никодимов пред “Тема спорт”.

“Как може в ЦСКА да се откажат с лека ръка от Платини. Той е супер футболист, въпреки че е с проблемен характер. Просто някой трябва да намери общ език с него. Явно целите на ЦСКА не са такива, каквито ни се представят. Иначе няма да пуснат и Зику. Отборът си има футболисти, трябват им само двама халфа и един защитник”, допълни легендарният Никодимов./БЛИЦ