Легендарният нападател на ЦСКА Спас Джевизов изрази огромното си разочарование от съдията Станислав Тодоров след равенството 2:2 на Чавдар (Етрополе) и Етър от 21-ия кръг на Западната “Б” група. Реферът от Шумен даде две дузпи на гостите от Велико Търново.

“Това ако е един от най-добрите съдии, нямам думи. Той даваше дузпа след дузпа за Етър. Пада наш състезател в наказателното поле, вади му жълт картон за симулация. Всяко падане в нашето поле беше дузпа. Съдията бе некоректен, откровено подпираше Етър, изпълняваше някаква поръчка. Не ме интересува откъде е, той трябва да мери с еднакъв аршин към двата отбора. Меко казано ни отряза главите”, заяви Спас Джевизов пред БЛИЦ.

Директорът в Чавдар (Етрополе) допълни, че клубът ще внесе жалба в БФС: “Да, утре до 10:00 часа ще внесем жалбата. Ще настояваме за наказание на този рефер. Нека понесе последствията за действията си. Изгледах запис на двубоя заедно с нашия президент и пак се убедих, че този човек не беше коректен. Не може всеки път да страдаме от тези хора. Те не разбраха, че не трябва да бъдат главните действащи лица. Ние бяхме спечелили мача, но той не ни позволи. Ако бяхме взели трите точки, щяхме да се намесим между шамарите за влизане в “А” група.”

“Доволен съм от момчетата, Благой Пасков вкарва в трети пореден мач. Играта на отбора се харесва от феновете, това е най-важното. Налагаме млади състезатели и градим отбор. Ето, сега наши деца отиват на световно първенство в Бразилия на 10 април”, завърши легендарният нападател на ЦСКА.

Футболисти от Етрополе също се оплакаха от слабото съдийство на Станислав Тодоров: “При първата дузпа имаше нарушение, но момче от нашия отбор твърди, че е направил фаул далеч преди наказателното поле. При второто положение няма смисъл да говорим за дузпа, просто такава няма.”/БЛИЦ