Легендарният футболист и треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов сподели своите очаквания за предстоящото дерби с Левски, което е неделя от 18:30 часа. Никодимов очаква един от най-трудните мачове на ЦСКА срещу сините, но въпреки това е убеден, че червените ще спечелят.

”Много важен мач и за това трябва да не губим срещата за да избегнем баража. На всяка цена трябва да вземе поне точка. Трудно, красиво, трябва да бием в този мач. Иначе играта се подобрява след всеки изминал двубой, но в решителните срещи трябва да дадем малко повече. Ако се бяхме напънали малко повече срещу Локомотив (Пловдив) сега нямаше да му мислим изобщо и момчетата щяха да играят по-освободено", започна Паро пред сайта на "червените".

”Това е мач, в който опитните футболисти трябва да поведат отбора. Бодуров и Манолев са хората, които трябва да поведат съотборниците си. Опитът който имат им позволява да играя по-спокойно и да вдъхват повече сигурност на по-младите момчета. Капитанът Чорбаджийски също е голям боец, сигурен съм, че ще се бори много, но още е много млад и за това опитните Бодуров и Манолев трябва да поведат отбора", продължи легендарният футболист.

”В този мач няма моментна форма. Много зависи как си се подготвил за този мач, психически и физически. Важното е да влязат в мача готови, както го направиха последния път. Това е начина, да влезеш в мача подготвен психически за да покажеш качествата си", каза още Никодимов.

”Според мен ще ги бием, но няма да е никак лесен мача. Ще бъде един от най-трудните ни мачове срещу тях, но мисля че ще ги бием”, завърши легендата на ЦСКА.
 

Пълно разяснение на новата схема на Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига