Легендата на ЦСКА Георги Димитров - Джеки коментира положението в клуба и перспективите пред "армейците". Бившият защитник разкритикува управлението на ЦСКА в интервю за "Тема Спорт" и заяви, че "червените" страдат от объркани приоритети и липса на добро управление.
 
"Трябват ни нови ръково­дители. Сериозни и отговор­ни хора, които са добре запоз­нати с материята. Сегашни­те управници вече показаха преди няколко години каква я свършиха. Затова смятам, че Томов трябва да си насочи усилията към намирането на кадърни хора, които да пое­мат ЦСКА от него. В момен­та работата пак си е на пар­че. Има еуфория от добрите резултати и от победите над Левски, но проблемите са много по-дълбоки. Много пъ­ти съм казвал, че "Левски" не е мерило за ЦСКА. Хубаво е, че победихме вечния съперник четири пъти, но потенциалът на настоящите фут­болисти в ЦСКА не е особено висок", заяви Джеки.
 
Той разкритикува любимеца на феновете Джаксън Менди, определяйки го за рисков играч и призова да бъде продаден.
 
"В последно време нямаме пари за заплати и премии, а някои хора искат средства за селекция. Точно това имам предвид под лошо управление - приоритетите са объркани. Има известен хаос, двама чо­века се опитват да дърпат конците в своята посока и накрая, ЦСКА ще страда от това. Малко хора очакваха да сме трети, но тази пози­ция няма да има никаква стойност, ако в клуба не настъпи драстична промяна в най-скоро време", заяви Димитров.