Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов отново засипа с критики ръководството. Опитният специалист обвини “Титан” заради лятната селекция до момента.

“Положението в ЦСКА не е добро за клуб, който има доказано реноме в Европа. Нормалните хора гледат селекцията им да е поне на 80% готова преди началото на подготовката. А сега в ЦСКА губят времето на Стойчо Младенов с някакви туристи. Повечето от тях си правят досиета с измислени неща, а от Младенов се очаква да вземе някого. Или по-скоро да избере кой от туристите е по-добър от другите", заяви Паро Никодимов, под чието ръководство ЦСКА елиминира настоящите европейски шампиони Ливърпул и Нотингам и играе полуфинал за КЕШ.

Стойчо Младенов нарече част от каращите проби в ЦСКА футболисти вождове, които пристигат и си заминават. Изказването му беше след поражението от Волга (Нижни Новгород) с 1:2 преди няколко дни.

“Смениха се много ръководства, но в клуба продължават да си въртят една и съща плоча. За съжаление обаче това е действителността в България. Не знам с каква идея върнаха Мораес в Турция, сигурно ще го продадат. Дано поне с част от парите, които ЦСКА получи, да бъде купен качествен заместник”, допълни Никодимов./БЛИЦ