Легендарният Пламен Гетов нападна част от ръководството и треньорския щаб на Лудогорец. Допреди известно време роденият на 4 март 1959 година изящен техник работеше в клуба от Разград, но бе освободен.

"Имаше двама-трима души, които излъгаха босовете. Единият е от ръководството, другият - от треньорския щаб. Те още са в клбуа. Единият е вечният помощник (б.р. - става въпрос за Георги Дерменджиев). Той никога няма да намери сили да поеме отговорност, да каже, че може да бъде първи треньор. Не е хубаво човек да казва никога, но аз със сигурност няма да простя на тези хора и няма да работя повече с тях", заяви Гетов пред "Меридиан Мач". "Към клуба нямам лоши чувства, нямам право да се сърдя. Към тези хора - да", допълни фамозният халф от близкото минало.

Пламен Гетов коментира и предстоящото дерби между ЦСКА и Лудогорец в сряда: "Лудогорец е фаворит с оглед моментната форма. ЦСКА си е ЦСКА, играе пред собствена публика, което ще заличи разликата. Радвам се за това, което става на "Армията". Много хора предвиждаха, че ще се разпаднат, но ЦСКА е тук и е силен. Не за първи път Стойчо Младенов показва, че е точният човек за ЦСКА. Беше добър футболист, мъжкар е и като треньор. Той успяав да мобилизира футболистите, вярват му. Това е най-важното. Днес ЦСКА е в подножието на върха заради Стойчо Младенов."