Легендата Чавдар Цветков си позволи да се изгаври с ЦСКА. Съветникът по спортно-техническите въпроси в Локомотив (Пловдив) обяви, че специално "армейците" не може да се оплакват от съдийството. Думите му бяха в отговор на атаката на шефа в ЦСКА Стойчо Стоилов, който обвини реферите за поражението на "Лаута". "Смърфовете" спечелиха с 1:0 след гол от засада на Йосип Томашевич и поведоха на "армейците" със 7 точки.  

"Седем е добро число. Седем точки от ЦСКА. Какво друго да кажа? Доволен съм от играта, особено през първото полувреме. Карагарен, ако беше вкарал, отиваха на по-голям резултат, но ЦСКА не е лош отбор", каза Цветков.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"Имат претенции от съдийството!? Специално те да не се оплакват от съдиите. Стойчо Стоилов не знам кой мач е гледал. Да му върнем лентата да видим на "Армията" какви мачове е имало. Перфектно съдийство! Има специалисти, говорих с Наско Узунов и той каза същото. Не виждам какви претенции могат да имат. И ние имаме претенции. Занев трябваше да има днес три жълти картона", продължи Цветков, който даде мнението си и за оставката на Борислав Михайлов - "Дано промените са за добро. Моето мнение е, че Боби Михайлов се справяше добре. Направи много, имаме позиции в УЕФА. Да се надяваме, че следващият ще е по-добър от него."

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020

Кадри "Спортал":