ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Треньорът на Левски Николай Костов е запазил поста си, след като е получил много сериозни похвали от едно от най-големите треньорски имена на Балканския полуостров. Позицията на 60-годишния специалист на „Герена“ беше разклатена заради неубедителните резултати в края на годината и именно тогава е дошла подкрепата от Мирча Луческу.

78-годишният румънец, който наскоро прекрати кариерата си, заявил пред управата на „сините“, че не бива да пипат треньора. Той подчертал, че отборите на Костов винаги са играели страхотен футбол. Луческу познава стила на работа на наставника на Левски от битките им по терените на Украйна, където Николай Костов е бил начело на Металург (Донецк), Карпати (Лвов), Таврия (Симферопол) и Стал (Каменское).

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Един от най-големите успехи на треньора на Левски е победата с 2:1 над гранда Шахтьор (Донецк), воден от Луческу, в полуфинал за Купата на Украйна.

Удареното рамо от страна на Мирча Луческу е била допълнителен бонус за шефовете на Левски относно решението да продължат доверието си към Николай Костов. Както е известно, след отпадането на „сините“ от Хебър за Купата на България, имаше общо събрание на Управителния и Надзорния съвети на Левски, а основната тема беше именно бъдещето на треньора.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!