Настоящият национален селекционер на България Любослав Пенев става днес на 47 години! Само след няколко дни Любо може да донесе подарък на цяла България. Нашите гостуват на Италия и Малта в световни квалификации. Преди двубоите “трикольорите” продължават да имат шансове за класиране на Мондиала в Бразилия, а с основна заслуга е именно Любо Пенев.

Славна кариера на футболист, стотици голове и около 15 спечелени трофея. Голмайстор на България и Испания. Герой за ЦСКА, Валенсия, Атлетико Мадрид, Компостела и Селта. С над 60 мача и 13 гола за националния отбор, участник на Европейското в Англия и Световното във Франция.

Пенев се наложи и като треньор. Започна със замах в ЦСКА и постигна успехи, вкарвайки отбора в групите на Лига Европа. След това обаче се размина с ръководството от “Титан” и напусна Борисовата градина. Стана шампион с Литекс през 2011 година. В края на 2011 година пое националния отбор. Вече почти две години е в основата на преобразяването на представителния ни тим.

Любо, бъди здрав, щастлив и винаги такъв професионалист. Агенция БЛИЦ ти пожелава да бъдеш винаги на върха и да се задържиш на него. Нека под твое ръководство националният отбор на България отиде на Световното първенство в Бразилия.