Легендата на ЦСКА Петър Жеков отново коментира с пиперлив език случващото се в клуба. Носителят на “Златната обувка” и голмайстор №1 в “червената” история този път нападна Мартин Камбуров. Според Жеков ЦСКА няма шанс за нещо повече, за пробив в евротурнирите.

"Той вече е сдал багажа. Не става. Присо и той не става, макар че вкара гол в последния мач. Направи го без да иска. Относно треньорския въпрос мога да кажа, че когато наставникът е доста по-възрастен от играчите, и вижданията им са много различни. За България като цяло върви този номер - треньорите да са на малко годинки и да се разбират с футболистите. Милен победи “Левски” на "Герена", взе Купа и Суперкупа на страната. Това за мен си бе голяма работа, тъй като тогава пое отбора в труден период. За мен обаче той има още какво да учи", сподели Петър Жеков в интервю пред сайта bgfootball.com.

"Настоящите ни състезатели не са лоши, но ако искаме да направим нещо голямо, няма да се получи. Иначе за България стават, дори мисля, че имат шансове за шампионската титла, но само толкова", допълни още "червената" легенда.

“Грешка беше, че сложиха Йешич. Стойчо трябваше да го оставят да си работи на спокойствие. Той си беше набелязал футболисти, но явно нещо е имало. Не знам, не съм толкова близо до отбора. Не знам какво е станало”, казва още Петьо Жеков.

Легендарният голмайстор говори и за управлението на Борислав Михайлов: “Крайно време е Боби да се маха! Има много хора, които могат да го сменят. Да не е само той годен за този пост? В момента дори е сложил един заместник и той не управлява. Естествено, че съм за Ицо, той е прав в този случай.”