Офанзивният полузащитник на Септември (Симитли) Антонио Михайлов се размина с операция и ще попадне в групата за мача срещу лидера в „Б” група Нефтохимик. Той получи контузия на двубоя от 15-ия кръг срещу Светкавица. В България лекарите без да гледат резултатите от ядрено-магнитния резонанс му казали, че се налага операция.

Тогава юношата на Милан решава да прати изследванията на лекарите, с които е работил по време на престоя си в италианския гранд. Оказа се, че футболистът има частично разкъсване на колатерална връзка и всичко се размина с триседмично лечение и физиотерапия при лекарите от школата на миланистите.

"От сряда започвам тренировки наравно със съотборниците. Очаквам да попадна в групата за мача с Нефтохимик", коментира пред "Агенция" Антонио Михайлов.

"Ако някой преди началото на сезона ми беше казал, че Септември (Симитли) ще изпадне, щях да му се изсмея. Не знам защо се стигна до тази ситуация. Аз искам да играя в оставащите мачове и да си намеря отбор през новия сезон. Не искам да играя във „В” група”, каза още юнишата на Милан.

През зимата по същата причина той отказа да подсили редиците на Пирин (Благоевград) за разлика от вече бившите му съотборници – Стоян Васев, Цветан Николов, Иван Балтов, братята Божидар и Андреас Васеви, които сега защитават цветовете на Пирин.

21-годишният футболист очаква през лятото отново да получи покана от Полония (Варшава). В началото на годината той взе участие в една от контролите на тима срещу ГКС Богданка. Тогава треньорът на Полония Пьотр Стоковиец разкри, че няма как да прецени качествата на българина, тъй като условията на студ и сняг, при който се провел мачът, са били много тежки и обеща отново да го покани на проби през лятото.