Майката на легендарния Христо Стоичков – Пенка, нападна приятелите на сина й, които се въртят около него заради славата и парите.

“Навремето, когато доведохме Христо със съпруга ми в Ботев, го изкараха безперспективен. След това като стана перспективен започнаха да се въртят около него. Така че такива негови приятели, които станаха футболисти и съдии, да духат супата, както казва Любо Пенев”, изригна майката на Ицо пред “Ринг ТВ”.

“Атанас Узунов щеше ли да стане международен съдия, да има газстанция и да кара луксозни коли. Той е пречка в доста неща”, допълни леля Пенка.

"Дойдох днес на стадиона на Ботев, за да видя има ли фенове, какво става. Оказа се, че нито г-н Савов, нито г-н Христолов е тук, така че не виждам бъдещето на Ботев. Иска ми се да се върне това, което е било. Пари има достатъчно, но къде отиват те? Господин Христолов да дойде един път завинаги да каже на тази публика ще поддържа ли този отбор.

Да си подава оставки, да им се разплаща и това е. Слушам треньори, че по 4 месеца заплати не са взимали, това не е нормално, в демократична държава сме. Стига да се оправдава с тази криза. Кризата е от онова време, общината има пари, толкова фирми са в Пловдив. Така че трябва да се появя някои син, който да поеме този отбор, за да има бъдеще", завърши майката на Стоичков./БЛИЦ