Бившият треньор на "Левски" Николай Митов и футболистите от Септември (София) отсега се точат на ЦСКА, който заедно с Локомотив (София) се озова в Югозападната "В" група заради отнетите им лицензи. Бившият треньор на "Левски" продължава да работи усилено по селекцията в амбициозния клуб на Румен Чандъров, а БЛИЦ разбра, че най-новото име в тима е вратар от "А" група - разделилият се със Славия Емил Петров. Освен това от елита са привлечени още двама - игралите за последно в Марек Илиян Гаров и Мартин Димитров.

31-годишният Емил Петров за момента само поддържа форма със Септември, но ако не получи добри предложения, се очаква да остане и да помага в битките с ЦСКА и Локомотив (София).

През новия сезон септемврийци ще заемат мястото на Конелиано в Югозападната "В" група, а ръководството също е амбицирано за промоция в професионалния футбол. Това е целта още не само на ЦСКА и Локомотив (София), а и на водения от Костадин Ангелов Витоша (Бистрица), което е предпоставка за зрелищна битка по терените в трета дивизия.

В Септември (София) Митов разполага с няколко опитни футболисти - Николай Николов, Анатоли Тодоров, Димитър Воденичаров, Илиян Гаров и Мартин Димитров. Освен това бившият наставник на "Левски" взе под крилото си и Николай Иванов от Сливнишки герой, който през миналия сезон беше голмайстор на Югозападната "В" група.

В последните дни със Септември тренираше и нападателят от школата на "Левски" Валентин Добревски, но Митов е преценил да не го задържа в състава си.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ