Привърженици на "Левски" от цялата страна се стягат за реванша с Лудогорец, който е на 29 април (сряда) от 18:45 часа на стадион "Георги Аспарухов". Първият двубой в Разград приключи 0:0 и на "Герена" са убедени, че в решителната битка футболистите на Стойчо Стоев ще се радват на мощна подкрепа от трибуните.

Близо десетте хиляди отпечатани пропуски за мача вече са пуснати в продажба, като се очаква секторите "Б" и "В" да бъдат изпълнени до краен предел. Фенклубовете на "Левски" от цялата страна стягат екскурзии за реванша с разградчани. От по-големите градове запалянковците на "Левски" ще тръгват с автобуси, доста други пък ще се придвижат до столицата с личните си автомобили.

От Националния клуб на привържениците на "Левски" (НКП) вече съобщиха, че се стяга специална и запомняща се хореография за битката с Лудогорец. Феновете подготвят шоу по трибуните, като се надяват да имат поводи за празненства след последния съдийски сигнал. В домакинството на Локомотив (Пловдив) (5:0) НКП събра малко над 250 лева за хореографията за реванша на 29 април. Две фенки на "Левски" с кутия в ръка обикаляха из публиката, като част от зрителите дадоха своя принос за подготвяното шоу.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015