Феновете на Левски от групировката „Blue Boys Petrich“ излязоха с остра позиция срещу Съдийската комисия към БФС, която вчера публикува декларация срещу клуба от „Герена“ заради атаката срещу рефера Георги Кабаков. „Сините“ обявиха, че не желаят пловдивчанина повече да ръководи срещи на отбора и извадиха видео с редица негови грешки на дербито с Лудогорец.

Групировката от Петрич призова и клубното ръководство да вземе по-сериозни мерки срещу реферите и Съдийската комисия, тъй като писането на декларации и показване на видео материали нищо не променят.

ПОЗИЦИЯТА НА ПЕТРИЧКИТЕ ФЕНОВЕ НА ЛЕВСКИ
Да скачаш на Левски като клуб, излизайки с подобна позиция, след като служителят ти тотално се е осрал, е меко казано смешно и жалко. Не е случайно, че въпросният ибрикчия отнася наказания след всеки наряд в Европа.

Вместо Съдийската комисия да пуска декларации, дали същата случайно видя каква дузпа щеше да отсъди ибрикчията и как ще я коментира? Как СК ще определи жълтия картон на Икенна още при първото му нарушение и то само 5 минути, след като се е появил на терена? Как ще СК ще коментира факта, че Нареси от домакините така и не получи жълт картон въпреки всички фалове, които направи? Как СК ще коментира множеството нарушения срещу Мустафа Сангаре и нито един картон за играчите в зелено заради тях?

Крайно време е ръководството на Левски да вземе адекватни и крайни мерки. Стана ясно на всички, че с писане на декларации и показване на видео материали нищо няма да се промени. Дела трябват, а не думи.

Веднъж завинаги трябва да се спре с упражняването на наш гръб. Оттук нататък единствено и само от нас зависи как ще се развие ситуацията и какви последствия ще има в бъдеще.

Решението е много просто. Ибрикчията от Пловдив никога повече да не свири мачове на Левски, а двубоите срещу отборчето от Разград да бъдат ръководени от чуждестранни съдии.

Много сте малки и ниски, за да скачате на Левски! Няма да ви го позволим!