ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Левски днес ще се подсили с бразилски футболист. Това стана ясно снощи от публикации в социалните мрежи на два от профилите, наложилите се като най-достоверните източници за събитията на „Герена“. Единият от тях е „Синя приказка“. Дълго време профилът беше затихнал, но в последните дни се отново се активизира.

Именно „Синя приказка“ първи обяви, че днес Левски ще подпише договор с бразилец. По-късно един от основните модератори в групата „С Левски до края“, който също се слави със сигурна информация от „Герена“, уточни, че става дума за флангови футболист, който може да играе като таран или зад централния нападател.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Информацията от двата източника, известни с достоверната си информация, накара феновете на Левски да тръпнат в очакване, за да разберат дали трансфер наистина ще има и кой ще бъде въпросният футболист.

Както е известно, през тази зима "сините" се подсилиха с четирима нови. Това са бразилското крило Фабио Лима, халфовете Карлос Охене (Гана) и Патрик Мислович (Словакия), както и уругвайският защитник Хоакин Фернандес. 

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!