Нямам думи да опиша поредното „евро” изпълнение на Левски вчера. Видях обаче за пореден, безкраен път тъжните, разочаровани, съсипани лица на десетки хиляди българи. Българи, които отново останаха излъгани от смешковците в синьо и въпреки това до последно викаха: „Левски, обичаме те!”.
“Сини” ритнитопковци и откровени смешници, НЕ заслужавате нито вниманието на тези хора, нито подкрепата им! Няма смисъл да се говори за играта на Левски, унгарчетата от Дебрецен имаха над 25 удара към вратата на Гошо Вратарчето и можеха да водят с 4:0 в края на първото полувреме. Няма смисъл и да се каже как за пореден път "сините" се осраха след случайния гол на Бардон и замириса на голям СТРАХ! И тв предаването със същото име не може да постигне такъв ефект върху участниците си. Вместо да натиснат и да вкарат втори гол, трагикомиците на Ратко Достанич така се вдървиха, че човек не знае да ги псува ли, да плаче ли, или просто да гледа недоумяващо. Логичното се случи и господин Цветкович ни прати да пасем тревата на „Герена” за пореден път. Точно както стана срещу Антверпен, Люцерн, Олимпия, Слован, Беверен, Тампере, БАТЕ и Кака Жилина и т.н. и т.н. Бре, да ви се не види и Мегаевроидиотите, вие нямате спирка, бе!
 И накрая две думи за „талантите” на “сините”. В журналистическите ложи снощи бяха Юсеф Рабех, Мариян Огнянов и Николай Димитров. Прочутият марокански алкохолик гледаше с такъв интерес мача, че си тръгна преди края, а Мариян Огнянов опита да направи световен рекорд по люпене на семки, чоплейки пакетче след пакетче. През половината време имах чувството че дори не гледаше мача. Към 85-та минута като за финал се и разхили, явно с Ники Димитров си разказваха вицове докато долу на терена Дебрецен се гавреше с Левски. Явно на момчетата им е смешно, играят като куци коне и срещу това взимат пари, които българинът не може дори да сънува.
  Жалко за същия този българин, който търпи разочарование след разочарование, а краят не се вижда. А за Левски? Sorry, Вий сте Мегаевроидиоти!
КАМЕН ПЛАМЕНОВ/БЛИЦ