След снощния мач в Ловеч ръководството и играчите на "сините" се скъсаха да дават интервюта, в които оплюваха съдията и съперника, но не казаха и дума за себе си! Това се превръща в рецидив и трябва час по-скоро да спре.

Първо, да спре да говори Тодор Батков. Един сериозен президент се обажда рядко, но по важни проблеми - тогава думата му тежи.

Второ, да спрат да се оплакват Гонзо и Ясен, а да си видят отбора. Снощи футболистите им имаха три положения за целия мач, в Лисабон и Лил - нито едно! Срещу съвсем обикновения отбор на Литекс нямаха точен удар освен гола; отдалеч нищо не уцелиха; направиха едно двойно за целия мач, в средата на терена зееше черна дупка; отбраната заспа при гола на Тодоров...

Двамата шефове да мислят как да стигнат успехите на Наско и Мъри, а не да се задоволяват с живуркане в слабия ни шампионат. И да станат първи тук, що ще правят после в Европа с тая никаква игра?!

Трето, играчите на Левски да спрат пиянско-курварските изпълнения по барове и мотели, а да наблегнат на тренировките. Не са им криви ни съдии, ни противници. Да видят гредата в своите очи, преди да сочат сламката в чуждите!

Ходя на мачове на Левски от 1964 г. и съм видял какво ли не. Плащал съм си билети, после - карти. Не съм взел нищо от любимия ми отбор и искам от него само едно - да играе хубаво и да бие - и тук, и навън. Естествено, не може само да се печели. Но поне трябва да се опитва. А сегашният Левски като че не си дава кой знае колко зор да опитва. Мисли, че ще стане и с малко. И много, много говори!

По-малко приказки, повече футбол, левскари!
ПЛАМЕН КАМЕНОВ