Председателят на Националния клуб на привържениците на "Левски" Владимир Владимиров–Гугутката, говорителят на клуба Димитър Байлов и председателят на Фондация „100 години Левски” Ина Йорданова посетиха Дарин Тодоров в Шумен и връчиха на него и майка му събраната сума от над 10 хиляди лева и подаръци от ПФК и СК "Левски".

Привържениците на "сините" подеха изключително благородна инициатива в навечерието на дербито от 1/8-финалите за Купата на България срещу ЦСКА (0:0), като започнаха кампания за набиране на средства за лечението на Дарин. Юношата на "Левски" през 2010 година претърпя тежка автомобилна катастрофа и прекара 370 дни в будна кома. Лечението му продължава, а събраните средства помагат за по-скорошното му възстановяване.

Преди вечното дерби Фонд „Сектор Б” започна инициативата по събирането на нужната сума за Дарин. Феновете на "сините" си поставиха за цел да съберат 6000 лева, но успяха да съберат почти два пъти повече.
 
Гугутката, Димитър Байлов и Ина Йорданова посетиха дома на Дарин и на място доставиха сумата.

От своя страна Станислав Ангелов се обади на юношата на "Левски", като капитана на отбора пожела на Дарин успех в лечението и кураж.

Средствата за лечението на Дарин Тодоров се набират по открити сметки в Уникредит Булбанк:

IBAN В ЛЕВА - BG31UNCR70001519456109 - BIC: UNCRBGSF

IBAN В ЕВРО - BG74UNCR70001519456111 - BIC: UNCRBGSF