Старши треньорът на Левски Емил Велев няма да може да разчита на Георги Сърмов и Фелипе да Коща в утрешния мач срещу Миньор на “Герена”. Очакваше се Сърмов да е на линия, но халфът така и не се възстанови за двубоя.

„Сърмов не попадна в групата заради контузията, която получи преди два дни. Той изкълчи глезен. Днес се опита да тренира с останалите, но силни болки не му позволиха да завърши тренировката. Надяваме се за последния мач срещу Пирин да е възстановен и да е на линия”, каза Кокала на редовната си пресконференция.

“Имаше един период, в който Да Коща беше контузен и след тази контузия не успя да достигне нивото, което се иска от него”, отговори Велев на въпрос дали е готов да се раздели с португалеца.

“Очаквам победа срещу Миньор. Това е добър отбор и заслужено остана в групата. Предполагам, че като повечето тимове, които идват на нашия стадион, и те ще се приберат в половината си, а на нас ще ни се наложи да играем в по-сгъстени пространства. Много се радвам, че сега всичко зависи от нас. Нека първо спечелим двата оставащи мача, а след това ще мислим за награждаване. Има футболисти, които сме си набелязали от “А” група и чужбина, но не искам да назовавам имена все още", завърши треньорът на Левски./БЛИЦ

Групата на Левски
Вратари:
Георги Петков, Божидар Митрев
Защитници:
Виктор Генев, Живко Миланов, Юсеф Рабех, Веселин Минев, Давид Бистрон, Лусио Вагнер, Йордан Милиев
Полузащитници и нападатели:
Рашид Тиберканин, Христо Йовов, Георги Христов, Мирослав Иванов, Иван Цачев, Жоазиньо, Зе Соареш, Дарко Тасевски, Николай Димитров, Владимир Гаджев, Лъчезар Балтанов