Левски (Чикаго) прегази като цунами японския тим Шогун Уинд 1988 с 10:1 в мач от първенството на Премиерлигата за над 30-годишни. 

Хеттрик за българите отбеляза Ивалин Гунчев, а по два гола добавиха финасовият директор Евгени Руссу, ветеранът Костадин Везьов и бившият професионален футболист Росен Каптиев. Красив и изненадващ за японския страж гол, с директен обстрел от корнер, отбеляза Евгени Михайлов. Малко преди края на мача японците вкараха почетното попадение, пише "chicago.bg".

През вторите 45-минути, двата отбора играха под проливен дъжд, но въпреки него, футболистите изкараха мача до край.

„Въпреки разгромния резултат, с който победихме, има какво да научим от японците. Възхищавам им се на самодисциплината и най-вече на ентусиазма. Въпреки очертаващия се разгром, през целия мач не спряха да се опитват да се надиграват. Когато вкараха единствения си гол в мача, оставаха няколко минути до края, а те бързаха да вземат топката и да подновят играта, така сякаш имат реални шансове да изравнят резултата“, коментира организаторът на Левски (Чикаго) – Николай Василев.

До този момент сините имат шест победи от шест мача и са лидер в класирането на „бялата“ дивизия. Тази неделя (17 юни) от 9:30 часа сутринта на адрес: Red Hawk Park, Carol Stream, 651 W. St. Charles Road, Carol Stream, IL 60188, Левски гостува в дербито на кръга на втория в класирането ирландски тим Селтикс.