ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Левски сподели на профилите си в социалните мрежи поредния клип от инициативата „110 години Отбора на народа“. Вече няколко дни „сините“ пускат откъси от изявления на легендарни за клуба футболисти.

Всеки един от тях говори за усещането да бъде част от Левски, да носи фланелката и номера, с които феновете най-често ги асоциират. Днес е ред на Георги Иванов-Гонзо, Даниел Боримиров, Христо Йовов и Живко Миланов.

„Фланелката на Левски е чест и отговорност за всеки един футболист. №9 е давал на всеки един футболист силата и отговорността, защото с нея е играл голям футболист. Феновете на Левски винаги са почитали деветката. Тя е отговорност за всеки един футболист и аз не правя никаква разлика за това, което феновете са дали и това, което аз съм дал за тях“, твърди Гонзо.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

„Чест, достойнство и любов“, допълва настоящият изпълнителен директор на клуба Даниел Боримиров за екипа с №7.

„№10 значи много отговорност и обикновено се усеща на терена и на стадиона. Хората винаги очакват от този номер нещо по-креативно, нещо по-добро. Затова до ден днешен винаги изпитвам съмнения дали съм заслужавал да я нося. Надявам се занапред всеки, който я носи, да печели, да показва добри игри и да носи радост на публиката“, коментира Йовов.

„Фланелката с №3 е от голямо значение за мен. Именно с нея аз направих първите си стъпки в професионалния футбол. Тя остави дълбока следа в мен, защото изпълни една моя мечта - още от дете да играя с екипа на Левски и да стигна до капитанската лента“, споделя Живко Миланов.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!